Kjøkken

Fornye eller Forandre

Aksis interiør tilbyr komplette kjøkkenløsninger.
 Ønsker du helt nytt kjøkken eller ønsker du en forandring.
Mattlack_London_WhiteFornye:

Et helt nytt kjøkken er en drøm for mange. Og hvis du har bestemt deg for å forandre kjøkkenet helt fra bunnen - det vil si å rive ut alt det gamle - har du en spennende og morsom tid foran deg.

Spørsmålene er mange: Står komfyren på riktig sted? Kanskje vi skal ha en integrert stekeovn i hjørnet? Hadde det ikke vært flott med en nedsenket oppvaskkum? Har vi plass til en kjøkkenøy? Hvordan skal vi få det så lettstelt som mulig? Skal vi ha høyblanke fronter eller laminatmaterialer, eller skal vi satse på heltre?

Forandre:

Hvis du er fornøyd med hvordan ditt nåværende kjøkken og skapstammene fungerer, men likevel ønsker en kjøkkenfornying, anbefaler vi nye fronter og innmat. 
 
 Ved å beholde stammene og sette inn nye fronter, skuffer og benkeplater, kan kjøkkenet ditt fornyes uten unødig bryderi. Kjøkkenets visuelle uttrykk og den praktiske utnyttelsen kan ofte få et utrolig løft.

Fornying av det eksisterende er et praktisk alternativ for å få et herlig, nytt kjøkken. Hvorfor bruke mer tid og penger enn nødvendig?

Design gjerne ditt nye kjøkken her.

Kontakt oss for et godt og kvalitetsbevisst kjøkkentilbud!

Telefon: 97 99 58 66